Nano Coating

Nano Coating

Nano Coating is bijna te gebruiken voor alles. Wanneer je dit op bepaalde materialen toepast voorkom je dat vuil of vocht een kans krijgt om hier doorheen te dringen. Je kan dit materiaal gebruiken op verschillende soorten textiel, leer, glas en andere harde metaalsoorten. Veel fabrikanten die producten maken van textiel of leer, denk hierbij aan een schoenen fabrikant, hebben inmiddels de vele voordelen van dit product ontdekt. Want vooral voor de schoenen is dit zeker een aanrader. Want met een buitje regen loop je al snel de kans dat de schoenen lelijk worden. Door dit materiaal te gebruiken voorkom je dat vocht naar binnen kan trekken en blijft het leer prachtig.

Vuilafstotende Nano Coating

Veel OEM fabrikanten en ook in de bouw hebben de producten van Exterior Coatings ontdekt. De bouw gebruikt niet dit product, maar de producten waarmee je beton kan impregneren. Hiermee kan je voorkomen dat vocht en schimmels in de stenen gaan zitten. Voordeel is dat dit impregneer middel tot diep in het beton gaat zitten en hierdoor meer bescherming kan bieden.

Echter voor textiel wordt er een ander product gebruikt, de Nano Coating. Dit kan ervoor zorgen dat vuil en vocht geen kans krijgt om door de stof heen te dringen. Je kan dit voor een stoffen bank gaan gebruiken of in de auto.

Veel producten te koop bij Exterior Coatings

Dit bedrijf is in 2009 opgericht en heeft zich flink weten uit te breiden. Zodra je naar deze website gaat kijken, zie je al diverse producten die zij leveren. Tevens staat bij elk product de toepassing waarvoor je dit kan gebruiken.

Omdat ik pas een nieuwe bank heb gekocht was ik op zoek naar een middel om deze bank zo lang mogelijk netjes te houden. Om er elke keer een kleed overheen te gaan leggen wanneer je op de bank wilt gaan zitten is geen optie. Daarom was ik blij met dit Nano product. Nu kan ik zonder problemen en kleden gebruik maken van mijn bank.

Producten zijn veilig en niet schadelijk voor het milieu

Een belangrijk punt om hier nog te vermelden is dat deze producten zeker niet schadelijk voor het milieu zijn en veilig om te gebruiken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, dat de gezondheid van jouw familie en jezelf in gevaar zal komen, wanneer je op de bank gaat zitten.