Aangepaste kleding van Kinetic Balance biedt rolstoelgebruikers comfort én stijl

rolstoelkleding

Comfortabele kleding dragen blijft nog altijd een must. En voor mensen in een rolstoel is comfortabele kleding nog belangrijker. Een bedrijf zoals Kinetic Balance weet hoe belangrijk het is dat rolstoelgebruikers unieke behoeften hebben en focust zich speciaal op het creëren van aangepaste kleding. De rolstoelkleding van Kinetic Balance kun je niet alleen als functioneel zien, maar ook als heel comfortabel en stijlvol.

Speciaal aangepast aan de behoefte van de rolstoelgebruiker

Door specialistische bedrijven van rolstoelkleding wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de kleding.  De kleding wordt speciaal aangepast aan alle behoeften van de doelgroep, de rolstoelgebruiker. Dit betekent dat er kleding wordt gemaakt wat goed past en aansluit bij de behoeften en het lichaam.

Rolstoelkleding moet duurzaam zijn

Kleding voor rolstoelgebruikers moet duurzaam zijn en tegen een stootje kunnen. Rolstoelkleding wordt gefabriceerd van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van duurzaam materiaal. De rolstoelgebruiker kan met de speciale rolstoelkleding ieder avontuur aan in het dagelijks leven. Of je nu gewoon je dagelijkse activiteiten uitvoert of dat je op avontuur bent: de kleding heeft een extra lange levensduur.

Gemaakt met comfort in gedachten

Een rolstoelgebruiker zit lange tijd in de rolstoel en daardoor kan er irritatie ontstaan. Dit geldt met name als de rolstoelgebruiker slechte kwaliteit kleding draagt. Speciale rolstoelkleding is gemaakt met draagcomfort in gedachten. Alle stoffen van de kleding zijn zacht van kwaliteit, zodat de rolstoelgebruiker zonder ongemak de hele dag in zijn of haar rolstoel kan blijven zitten.

Voldoende bewegen mogelijk houden

Bewegen is ontzettend belangrijk voor een rolstoelgebruiker en een van de uitdagingen in het dagelijks leven. Normale kleding zorgt voor ongemak en beperkt de rolstoelgebruiker. De speciale rolstoelkleding is op zo’n manier geproduceerd, dat de rolstoelgebruiker voldoende kan bewegen. 

Specialistische rolstoelkleding zit lekker zonder ongemak

Kortom, speciale rolstoelkleding zorgt dat de rolstoelgebruiker vertrouwen krijgt en iedere dag vol goede moed kan beginnen. Bij rolstoelkleding heb je altijd te maken met diverse uitdagingen, want rolstoelgebruikers hebben simpelweg veel behoeften in het dagelijks leven. Er wordt dan ook hard gewerkt om aan deze behoeften te voldoen en om het verschil in comfort en stijl te maken. Met speciale rolstoelkleding, zoals een rolstoeljas, kun je als rolstoelgebruiker niet verkeerd gaan en kun je de dag doorkomen zonder problemen.