Naar een goedkope kapper in Utrecht

goedkope kapper in Utrecht

Ben jij op zoek naar een goedkope kapper in Utrecht, dan ben je bij Kapsalon Deal aan het juiste adres. De eigenaren Dennis en Albert hebben een no nonsense mentaliteit en dat is te merken aan de sfeer in deze salon. Voordeel aan deze kapsalon is dat je hier zonder afspraak terecht kan. Moet je hier even wachten, dan is dat geen enkel probleem. Onder het genot van een lekker kopje koffie of een glaasje thee duurt het wachten hier niet zo lang meer. Bovendien vertellen de kappers precies, hoe lang je nog moet wachten tot je aan de beurt bent.  goedkope kapper in Utrecht

Een zeer goedkope kapper in Utrecht

Omdat ik al een tijd niet meer in de spiegel bij deze goedkope kapper in Utrecht ben geweest, had ik tijd vrij gemaakt om hierheen te gaan. Mijn haren hield ik de laatste tijd een beetje in model door er een staartje van te maken. Maar echt leuk stond dit mij nooit. Daarom was ik van plan om een echt make over te laten doen. Ongeveer wist ik wat ik wilde, maar de rest wilde ik aan de kappers overlaten, Zij hebben immers hier meer kijk op en zijn op de hoogte van de laatste trends.