De onesie, alleen voor kinderen of ook voor volwassenen?

Onesie

Oh je kent ze wel, die schattige onesies waarin veel kinderen thuis rondlopen. Het zijn die bekende panda pakjes, beren pakjes of zelfs van verschillende Pokemons. Kinderen zijn er dol op en trekken ze maar al te graag aan na het douchen wanneer ze ’s avonds op de bank zitten of een leuk spelletje aan het doen zijn. Je hebt ze in alle vormen en kleuren. Veel figuren van bekende Disney films of tekenfilms zijn te koop als onesie. Maar is het nu alleen voor kinderen? Of zouden papa en mama ook in een onesie rond kunnen lopen. En dat laatste zien we tegenwoordig steeds vaker. Een onesie voor volwassenen.

Volwassenen die gekke kleding dragen. Je zou denken dat dat alleen tijdens carnaval in het zuiden van het land gebeurd. Maar nee, ook elders in Nederland gebeurd het bij volwassenen. Zowel bij vrouwen als mannen. Al is het uiteraard wel vaak in thuis situaties waarin je even lekker wilt chillen op de bank met je vriend of vriendin. Vaak is het gewoon voor de lol of als grap bedoeld. Onder de volwassenen is een panda onesie of een beren onesie toch wel één van de vaker gekozen onesies.

OnesieWat super leuk is, is om met je kinderen samen als gezin onesies te kopen. Je onesie kind geniet enorm van de leuke outfits en samen kan je het erg gezellig hebben voor de openhaard met spelletjes.

Dus, is een onesie nou alleen voor kinderen? Nou dat vinden wij wel meevallen. Ook volwassenen mogen er wel aan. Zeker als je de kinderen er gelukkig mee maakt!