De laatste tassentrends voor heren

We weten allemaal dat vrouwen en tassen onafscheidelijk zijn, maar sommige mannen zijn ook helemaal gek van tassen. Het aanbod aan tassen voor heren is in de laatste jaren dan ook flink uitgebreid en tegenwoordig is er voor ieder wat wils. Ben je benieuwd naar de laatste tassentrends van dit moment? Lees dan vooral verder, want in dit artikel vertel ik je er meer over.

Leren tassen voor heren

Zeg je leer (en dan hebben we het natuurlijk over écht leer), dan zeg je kwaliteit. Een belangrijk en uniek kenmerk van een heren tas van leer is dat deze er alleen maar mooier uit gaat zien naarmate je hem vaker gebruikt! Tassen worden gemaakt van verschillende leersoorten. Kalfsleer staat bekend als een erg duurzaam en sterk materiaal en dit zie je vaak ook terug in de prijs. Iets voordeligere varianten zijn geiten- en schapenleer, maar hiervan is de kwaliteit net iets minder. Heren tassen van leer zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van bruin tot blauw, maar ook zwart en wit. Voor welke kleur ga jij?

Heren tassen van andere materialen

Tassen worden gemaakt van verschillende soorten materialen. Leer is een erg mooie, duurzame en populaire materiaalsoort, maar tassen worden ook gemaakt van bijvoorbeeld kunstleer, kunststof en katoen. Tassen van deze materialen zijn vaak minder stevig, goedkoper en ze gaan minder lang mee. Ben je benieuwd naar welke modellen en merken in 2019 helemaal hot zijn? Klik dan hier.

Wil je meer weten over de laatste trends op het gebied van tassen voor heren? Of ben je op zoek naar een damestas? Kijk dan eens op Lederwarenwebshop.nl. Deze website beschikt over een uitgebreid assortiment aan tassen en accessoires voor zowel dames als heren.