Clip-in hairextensions; de oplossing voor vrouwen op zoek zijn naar een vollere haarlook

OxY heeft iets speciaal voor elke vrouw: Clip-in hair extensions. Deze natuurlijke extensions verlengen je haar, maken het voller en geven het een prachtige look. De grote voordelen van de clip-in extensions van OxY zijn dat ze snel zijn in te brengen en de hele dag comfortabel blijven hangen. Door het siliconen materiaal heb je geen last meer van een trekkend gevoel en blijven de clipjes van de extensions de hele dag op hun plaats hangen. Het inbrengen van de extensions kost je dagelijks nog maar een paar minuten, zodat je op ieder moment indruk kan maken op je directe omgeving.

Het maakt niet uit of je nou kort of lang haar hebt, extensions kunnen altijd. Je hoeft geen dure wondermiddeltjes meer te gebruiken om je haar die look te geven, welke je altijd al hebt gewild. OxY heeft voor meer dan tien verschillende haartinten een hair extension, waardoor je altijd een perfecte match kan vinden met je natuurlijke haar. Omdat de clipjes ook de natuurlijke kleur meekrijgen, zal niemand ze overdag zien hangen. OxY helpt je daarnaast graag met het maken van een keuze.

Voor iedere haarkleur en ieder haartype
Het kan per vrouw of zelfs per periode verschillen of je haar op natuurlijke wijze een volle look houdt. Veel vrouwen krijgen echter op een bepaald moment last van dunner haar of gespleten haarpunten, waardoor meer wondermiddeltjes nodig zijn. De clip-in hair extensions voorzien in dezelfde behoefte, namelijk volume geven aan je haar. OxY heeft al meer dan tien verschillende haarkleuren in het assortiment. Zo kan elke vrouw bij OxY terecht voor een mooie extension.

Je bent zeker niet de eerste die kiest voor hair extensions. Wist je dat zelfs veel van de bekende Nederlanders of Belgen op TV al gebruik maken van hair extensions? Het is je vast niet direct opgevallen en dat is nou precies het grote voordeel van de hair extensions die ook OxY in het assortiment heeft. Deze geven een natuurlijke uitstraling, waarbij ze wel zorgen voor voller haar of verlenging van je haar. Ieder haartype kan vroeg of laat belang hebben bij extensions, want haar met volume wil je natuurlijk tot in de lengte van dagen houden.

De OxY-club
Als lid van de OxY-club geniet je van veel mooie voordelen. Je maakt wekelijks kennis met de nieuwste trends, profiteert van interessante kortingsacties en maakt kans op gratis extensions. Ook kun je ervaringen delen met andere vrouwen uit de OxY-club, waardoor jullie elkaar kunnen inspireren. Alle extensions van OxY zijn te vinden via de volgende link – https://www.oxyextensions.nl/  –