Warm blijven buiten in het voetbalstadion 

De winterse periode staat weer voor de deur en dat betekent koude dagen. Al hoe wel wij er niet altijd in eerste instantie bij stilstaan is het essentieel om warm blijven buiten. Dat kan jij doen door gepaste thermokleding, maar ook je eigen handschoenen of muts. Support jij je lokale voetbalclub of een professionele? Heb jij dan wel eens nagedacht om een muts bedrukken in de clubkleuren? Dit is zowel voor jou als supporter, maar ook voor de club interessant. Straal eenheid uit door dezelfde clubkleuren. Graag gaan wij daar dieper op in.  

Voorkom onderkoeling 

Warm blijven buiten is belangrijk, zodat onderkoeling wordt voorkomen. Ook al blijkt het dat je in het begin er weinig van merkt, maar de kans op onderkoeling in winterse periodes is groot. Al helemaal als het buiten heeft geregend of heeft gesneeuwd. De juiste kleding passend om jouw lichaamsbouw is belangrijk. De regel hoort dan ook eerst te zijn dat het praktisch is. De aankleding is een tweede, maar als we dan bij de aankleding zijn moet ook het goed gebeuren.  

Stel jij bent in het voetbalstadion of op de tribune dan zit je een lange periode stil. Je zit er met weer en wind en je lichaamstemperatuur kan aanzienlijk dalen. Maar met je eigen bedrukte muts en dergelijke ben jij ervan verzekerd om warm blijven buiten.  

Hercules Merchandise is gespecialiseerd in kleding bedrukken op maat of in de betreffende huisstijl. Hierdoor support jij altijd je club representatief. Een leuke tip is: overleg met je vriendjes of vriendinnetjes of zij het ook willen, zodat jullie het allemaal in 1 keer kunnen halen.  

Warm blijven buiten in de winter 

Onderschatting komt helaas nog vaak voor. Werk jij in de winter vaak buiten? Dan is warm blijven buiten lastig. Waarom? Ook al ben je veel in de weer en lijk je het warm te hebben, niks is minder waar. Je lichaamstemperatuur is langzaam aan het dalen, omdat je lichaam die warmte niet vasthoudt bij de verkeerde kleding. Graag willen wij duidelijk maken dat warm blijven buiten in de winter niet onderschat mag worden. Wij zijn voorstander van de gezegde: voorkomen is beter dan genezen. Mocht jij tevens voor een baas werken in o.a. de bouw? Dan kan jij in overleg passend werkkleding regelen voor in de winter, zoals thermokleding.  

Want heeft het niet heel veel zin om heel veel lagen kleding aan te doen, want dat werkt niet fijn. Maar het ventileert je lichaamstemperatuur ook niet. Dat werkt averechts van elkaar. ‘ 

Hercules Merchandise 

Zoals we al aangaven is Hercules Merchandise gespecialiseerd in het bedrukken van merchandise. Hierdoor kan jij, zoals we al aangaven, je lokale of professionele club aanmoedigen in de clubkleuren. Naast dat het visueel erg mooi is kan jij warm blijven buiten. Wat minstens net zo belangrijk is, want je wil niet zitten te kou kleumen, terwijl jij een heerlijke pot voetbal zit kijken. Dat zou zonde zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? De specialisten van Hercules Merchandise geven jou als particulier of als club zijnde graag advies op maat voor het beste resultaat. Schroom niet om contact op te nemen.