Waarom iedereen een pasjeshouder zou moeten aanschaffen

Portemonnees

Je herkent het vast wel. Je staat in je favoriete winkel en tijdens het afrekenen pak jij je overvolle portemonnee weer uit je broekzak. Je hebt haast en het duurt lang voordat jij je pinpas of ID kunt vinden. Op dat moment zou een pasjeshouder een ideale oplossing bieden. De pasjeshouder wint de laatste jaren dan ook veel aan populariteit. Een pasjeshouder is hét moderne alternatief van de portemonnee. Een pasjeshouder is vaak klein van formaat aan biedt ruimte aan enkel je belangrijkste pasjes en eventueel wat kleingeld of contant geld. Je loopt dus niet meer met overvolle broekzakken maar geniet van een kleine en stijlvolle oplossing. 

De voordelen van een pasjeshouder

Een pasjeshouder is ontzettend handig. Het prettige van een pasjeshouder is het feit dat je slechts alleen je noodzakelijke pasjes kwijt kunt. Je hebt dan ook altijd alleen die pasjes op zak die je daadwerkelijk nodig zult hebben. Pasjeshouders komen bovendien in vele verschillende stijlen waardoor ze er ook nog eens ontzettend stijlvol uitzien. Zo kun je kiezen voor een zeer strak en ‘clean’ design, maar je kunt ook voor pasjeshouders kiezen met schitterende kunstwerken, met je initialen of van een hoogstaand leer. De pasjeshouders zijn vrijwel allemaal voorzien van een simpel mechanisme waardoor je binnen enkele seconden je pasje in de hand hebt. 

Pasjeshouders met en zonder muntvak 

Vele pasjeshouders komen in de vorm zonder muntvak. Deze bieden ruimte aan je belangrijkste pasjes. Uiteraard ontzettend handig want vandaag de dag betalen we veel met de pinpas en heb je vrijwel alle (persoonlijke) informatie op je pasjes staan. Indien je toch liever wat kleingeld op zak hebt, kun je het beste kiezen voor een pasjeshouder met muntvak. Deze pasjeshouders zijn zo gemaakt dat je ook eenvoudig wat kleingeld bij je kunt dragen zonder dat dit veel extra ruimte in beslag neemt. Je geniet dus nog altijd van een zeer dunne pasjeshouder. Een pasjeshouder met muntvak kun je op verschillende plekken in Nederland aanschaffen, zowel fysiek als online.