5 Manieren om een kledingrek deel uit te laten maken van je interieur

Het kledingrek is de redder van kleine ruimtes. Als je te weinig ruimte hebt voor een kast (of als deze helemaal ontbreekt), heb je waarschijnlijk al overwogen om een kledingrek te kopen. Maar alleen de gedachte hoe rommelig het eruit zal zien zorgt bij vele mensen al voor chaos in het hoofd. Een overvol kledingrek in een overvolle ruimte kan lelijk zijn, maar zolang je niet probeert om elk item dat je bezit erin te plaatsen, zijn er veel manieren om het kledingrek deel uit te laten maken van je interieur. Hieronder staan 5 manieren hoe je dat kunt doen.

  1. Wees zeker dat de hangers passen

Gebruik hangers van dezelfde kleur. Zwart zal veel mooier lijken dan bijvoorbeeld beige. Ook al moet je nieuwe hangers aanschaffen, het zal mooier zijn.

  1. Sorteer je kleding op kleur

Een andere strategie is als volgt: organiseer je kleding op kleur en ze zien er veel overzichtelijker uit dan wanneer je dat niet doet. Waarschijnlijk blijven ze toch binnen een reeks, omdat je waarschijnlijk liever een paar kleuren hebt dan andere.

  1. Het rek moet bij de muur passen

Laat je uitgebreide kastmengsel opgaan in de achtergrond door alleen kleding te hangen die bij je muur past. De frames van het rek kunnen een andere opvallende kleur hebben.

  1. Maak een ingebouwde kast om het rek heen

Als je niet in een huursituatie verkeert maar eigenlijk slechts weinig ruimte hebt om jouw kleding op te slaan, overweeg dan om een kastsysteem rond het rek uit te bouwen. Je kleding zal nog steeds worden blootgesteld, maar de muur zal er anders en uitdagend uitzien.

  1. Hang alleen je favorieten eraan

Ja, dit is een van die minder-is-meer situaties. Een overvolle kledingrek zal er nooit slank uitzien-dus je zou kunnen proberen alleen jouw favoriete kleding aan te hangen. De grijpstukken. De minder leuke kleding kan je beter in een lade stopen of in de kamer opbergen.

Wat is het beste kledingrek?

Het beste kledingrek dat je kunt gebruiken is de fashion trolley. De Fashion trolley voegt karakter toe. Het hebben van geen kastruimte hoeft geen probleem te zijn. De fashion trolley dient zowel voor opslag als interieur. De kledingrekken geven een moderne, designer uitstraling aan elke kamer waar traditionele kasten niet tegenop kunnen. Kies voor het zwarte frame voor een aantrekkelijk uitstraling. De kledingrekken nemen minder ruimte in beslag. Als je weinig opslagruimte hebt, is het kiezen van een Fashion trolley over een grote kast ideaal. De fashion trolleys worden geleverd met extra opbergmogelijkheden, zoals schoenstandaards en ophangorganen, om je meer opslagruimte te bieden. De Fashion trolleys zijn gemakkelijker te verplaatsen. Het is moeilijk om dure, grote woningaankopen te doen, wanneer je een huurwoning hebt. Kledingrekken zijn gewoon logisch – ze zijn licht van gewicht, dus het verplaatsen naar andere locaties is geen probleem en ze kunnen in elke kamer passen. Als je het niet langer nodig hebt voor kledingopslag, kun je je het rek eenvoudig hergebruiken. De Fashion trolley kun je op de website van Soopl al voor € 299 kopen. En met deze 5 manieren heb je een mooi beeld in huis!