Prachtige assieraden bij UItvaartUniq.nl; De as ketting

Een assieraad is 1 van de meest persoonlijke en intieme vormen van asbestemming en dit is tevens een belangrijke reden van de toenemende populariteit van assieraden. In een serie blogartikelen behandelen de medewerkers van UitvaartUniq.nl diverse ‘soorten’ assieraden, deze keer zullen wij wat meer vertellen over de ‘asketting’ (ashanger + collier) en dan met name over de collectie van UitvaartUniq.nl.

Uitvaart

De termen ‘assieraad’, ‘as ketting’ en ‘as hanger’ worden veelvuldig voor hetzelfde item gebruikt. In principe betreffen assieraden de ‘hoofdcategorie’, waarnaast askettingen en ashangers, ook bijvoorbeeld ringen, armbanden en bedels met een ruimte voor een symbolische hoeveelheid as onder vallen. Een as ketting betreft normaal gesproken een ashanger inclusief collier, oftewel halsketting. Het aanbod askettingen op het gebied van stijlen, vormen, thema’s, gebruik van symboliek en natuurlijk ook materialen is enorm, voor iedere wens en voor ieder budget is een passende asketting te vinden. Daarnaast kunt u bij UitvaartUniq.nl natuurlijk ook zelf een as ketting samenstellen uit diverse colliers en een grote collectie ashangers.

Met een asketting heeft u de mogelijkheid om de herinnering aan uw overleden dierbare altijd dichtbij met u mee kunt dragen. Een asketting bestaat normaal gesproken uit een collier plus een ashanger. Deze ashanger is speciaal ontworpen voor het bewaren van een kleine hoeveelheid as. Ook wordt er in plaats van as vaker gekozen voor een haarlokje, een stukje stof, of een beetje zand van het graf.

Natuurlijk is de ashanger de ‘eye catcher’ van de asketting en bij het selecteren van een passende asketting adviseren wij altijd om in eerste instantie te kijken naar de ashanger. Echter is de lengte van het collier ook van groot belang. De uitgangspositie hierbij is de positie waar u de ashanger graag zou willen dragen; Op de borst, laag op de borst of tussen uw sleutelbeenderen. Wij adviseren u hierbij om de lengte simpelweg op te meten met gebruik van een touwtje, voordat u een as ketting bestelt.  Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u vindt een prachtige collectie assieraden bij UitvaartUniq.nl!