parajumpers jas mannen

Een parajumpers jas mannen is een jas die van een zeer hoogwaardige kwaliteit is gemaakt, en jarenlang mee kan. Het merk is ontstaan door het idee van de Italiaanse top designer Massimo Rossetti. Zijn idee is namelijk ook terug te zien in de naam van het merk, Parajumpers. Dit was namelijk de naam voor de reddingswerkers in Alaska die op de meest gevaarlijke plekken ter wereld, en onder de meest barre omstandigheden, mensen redden. Alle jassen moesten natuurlijk warm zijn en ook de mogelijkheid hebbe om diverse onderdelen op te bergen. Hierdoor zijn er de Parajumpers jassen gemaakt die enorm stijlvol, warm , en praktisch zijn.

Een hoge kwaliteit

Elke jas van het merk is gemaakt van de hoogste kwaliteit. Zo zijn er diverse tussenjassen die het hele jaar door te dragen zijn. In de winter kun je deze bijvoorbeeld dragen in combinatie met een t-shirt en een warme trui, en in de zomer kun je hem bijvoorbeeld lekker over je shirt dragen. Ook de tussenjassen zijn van een hoge kwaliteit gemaakt en hebben een zeer luxe uitstraling. Een parajumpers jas voor mannen is dan ook echt niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld.

Materialen

Doordat het merk gebruik maakt van de aller hoogste materialen en deze laat produceren in een van de beste fabrieken in Italië, krijg je een prachtige jas als eind resultaat. Zo zijn veel van de jassen van de buitenkant gemaakt van een slijtvast Nylon, en zijn er ook veel winterjassen verkrijgbaar die door het dons heerlijk zacht en warm zijn. Deze jassen van dons houden je het hele jaar warm en zijn daardoor ook het hele jaar door geschikt om te dragen. Zo is hij dus te combineren met veel verschillende outfits. De jassen van parajumpers hebben ook een stoere uitstraling. Enkele modellen die erg populair en gewild zijn, zijn de ugo man en de giuly man. Combineer een jas met een mooie trui van parajumpers bijvoorbeeld, voor de perfecte outfit.