Kapper Rotterdam Zuid is erg betaalbaar

Kapper Rotterdam Zuid

Hoe vaak naar de kapper?

Ik woonde nog niet zo lang in Rotterdam, dus wist nog niet welke kapper ik wilde gaan bezoeken. Ik zocht op Kapper Rotterdam Zuid en kwam uit bij betaalbare kappers. Dat is super fijn, want mijn hele gezin moet natuurlijk wel eens naar de kapper. De kapper zit erg dichtbij huis en daarom kunnen de kinderen ook op de fiets heen en weer. Ze kennen ons daar nu, dus we worden altijd goed geholpen omdat ze nu al weten wat we willen! Met lang haar hoef je niet zo vaak naar de kapper, maar wat is vaak genoeg? Met kort haar heb ik al gauw het idee dat het eens per maand wordt, maar is dat dan niet zonde van mijn geld? Ik wil graag weten hoe vaak jullie naar de kapper gaan, dan kan ik dat met mijn gezin overeenstemmen en weet ik precies wie wanneer naar de kapper moet. Ik wil ook niet wachten totdat het echt nodig is, dan ziet het er al gauw onverzorgd uit.

Kapper Rotterdam Zuid

Thuiskapper of salon?

Daarnaast ben ik ook erg benieuwd wie er kiest voor een thuiskapper en wie voor een salon? Een haarstudio is vaak wel prijziger, maar daar is de verzorging natuurlijk all-in. Het is dan makkelijk te wassen, knippen en zelfs verven. Een thuiskapper ken ik hier in de buurt nog niet, dus wij gaan graag naar de haarstudio. Maar als het hele gezin in 1 keer geknipt moet worden is dat ook wel weer fijn als dat gewoon thuis kan. Heeft iemand hier tips over? Ik hoor ze graag!