Kapper met natuurlijke producten

kapper natuurlijke producten

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk heb ik een kapper natuurlijke producten gevonden. Onder de naam Kek Haarmode is deze kapsalon te vinden. De reden dat zij hier alleen dit soort spullen gebruiken is puur omdat zij de natuur zeer belangrijk vinden. Zo is het materiaal waar dit allemaal in verpakt is ook van volledig recyclebare verpakkingen gemaakt. Een voordeel is dat je de spullen die hier in deze zaak worden gebruikt, ook voor thuis kan kopen. Zo blijven jouw haren in topconditie en draag jij ook een steentje bij aan het milieu.  kapper natuurlijke producten

Een fraai kapsel

Minstens één keer per maand maak ik wel een afspraak bij deze kapper met natuurlijke producten. Voorheen ging ik altijd naar verschillende zaken, maar nooit ben ik daar tevreden naar huis gegaan. Vaak zaten mijn haren echt vreselijk en probeerde ik er thuis nog iets van te maken. Sinds ik mijn kapsel door Kek Haarmode laat verzorgen zie ik er altijd stralend uit. Zelfs de mensen in mijn omgeving is dit opgevallen. 

Vandaag had ik ook weer een afspraak gemaakt om een trendy look te laten knippen. Een afspraak is wel nodig, want op deze manier weet je zeker dat er voldoende tijd voor jou is om een behandeling te ondergaan.