Een goede herenkapper Krimpen aan den IJssel

herenkapper krimpen aan den ijssel

Vorige week is mijn man naar de herenkapper Krimpen aan den IJssel geweest. Vaak ging hij naar een kapper en hoe heet model eruit kwam te zien, daar maakte hij zich niet druk om. Het enige wat bij hem telde dat zijn haren niet in de ogen kwamen. Tot hij op een gegeven moment een goede vriend had die langs kwam. In eerste instantie moest ik even kijken wie hij was, door zijn nieuwe look herkende ik hem niet meteen. Zoals ze het noemen van een computer nerd is hij een ware fotomodel geworden. Wat haren al niet kunnen doen. herenkapper krimpen aan den ijssel

Wat een verschil

Toen mijn vriend in de gaten had dat een leuke haar trend echt wel een verandering in je leven kan brengen, heeft hij meteen het adres van de herenkapper in Krimpen aan den IJssel gevraagd. Nadat hij naar deze afspraak was gegaan, was ik best wel nieuwsgierig wat voor een adonis ik thuis zal krijgen. 

Na ruim een uur kwam hij er dan eindelijk aan. Ik moest mij even aan het aanrecht vasthouden, want hij had niet alleen zijn haren laten knippen, meneer had er meteen een haarkleurtje bij gedaan. De medewerkers van Make Beauty hebben hun naam echt een eer aangedaan. Mijn man is inderdaad een beauty geworden.