Haarstudio nabij Amsterdam

Omdat wij net zijn verhuist en nog geen goede kapper weten te vinden, ben ik op het internet gaan zoeken en typte ik bij de bekende zoekmachine haarstudio Amsterdam in. Zo kwam ik heel veel website’s van bedrijven tegen. Ook de website van Monique’s Hairstudio. Omdat deze salon voor jong en oud is en ook mannen hier hun kapsel wee rin model kan laten brengen. Vond ik het een goed idee om hier een afspraak te maken voor mijn hele gezin. Dit kon ik heel gemakkelijk doen via de website van dit bedrijf en nadat ik dit had gedaan, kreeg ik een bevestiging dat onze afspraak vast staat.

Heerlijk ontspannen en zien er weer goed uit

Bij binnenkomst werden wij meteen vriendelijk geholpen door een medewerkster van Monique’s Hairstudio. Mijn dochter werd meegenomen naar een speciale stoel en werd daar met veel plezier geknipt. Ook mijn man en ik werden meteen geholpen. De medewerkster die mij hielp mocht van mij doen wat zij wilde en gaf uitleg van wat zij het beste von voor mijn haar. Dankzij deze haarstudio nabij Amsterdam, lopen wij er weer helemaal top bij en het was een ontspannen sfeer bij deze geweldige kapper.