Bikerjack handig of niet?

De bikerjack wordt veel gebruikt als tussenjas, en dit is niet zo’n raar idee aangezien het in Nederland vaak wisselvallig weer is. Voor Dames is de bikerjack echt een fashion hot item en ze zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Dit seizoen worden de bikerjack dames uitgebracht in verschillende pasteltinten en is dan ook zeker de zomer must have die u aan uw kledingkast moet toevoegen. Welke stijl u ook wilt, de bikerjack is makkelijk te combineren want de stoeren leren jas kan namelijk altijd!

Waar komen de Bikerjacks vandaan?Logo-12

De bikerjacks komen voornamelijk door import uit Azië, maar dit is geen garantie voor de duurzaamheid en kwaliteit van de jacks. Gaat u liever voor kwaliteit en uitvoering kunt u beter kiezen voor leren jacks uit Europa en Amerika. De aanschaf prijs zal duurder zijn maar deze staat dan ook garant voor de kwaliteit en de jaren die hij meegaat.

Waar moet u opletten bij het aanschaffen?

De belangrijke aanwijzingen zijn natuurlijk al bekend, de reputatie van een online winkel of winkel. Maar ook de prijs is een grote factor in het aanschaffen van een goede lederen jas, een echte lederen bikerjack is niet goedkoop. Belangrijk is als eerste instantie te weten of u te maken heeft met een nep lederen jack of een echt lederen jack, de kwaliteit uitvoering, koopt u de jas nieuw of gebruikt, hoe zijn de afwerkingen van het bikerjack denk hierbij aan knopen ritsen dikke stiksels.

Is het echt leder of heeft u namaak leder?

Alle bikerjacks en lederen jacks zijn uitvoert met een label, zo kunt u zien of u heeft te maken met echt lederen jacks van de koe, schaap en lam. Het leer van de lam is dunner en lichter van kleur en zal u meer comfort geven. U kunt altijd eenvoudig testen of u te maken heeft met echt leder, laat uw hand geleiden over het leer, voelt de kwaliteit en soepelheid. Let hierbij ook op de krassen en andere beschadigingen dit zijn aanduidingen dat u een echt lederen bikerjack heeft.