Wie zorgt dat uw textieldruk een succes wordt?

Elk jaar, zo rond het begin van de zomer, hebben we traditioneel een familieweekend. Tijdens het familieweekend wordt er een spel gespeeld en de gelukkige winnaar heeft de nobele taak om het jaar daarop het familieweekend te organiseren. Helaas valt mij dit keer de eer ten deel. Onderdeel van het verzorgen van een familieweekend is dat je ook zorg draagt voor de bedrukte t-shirts. Ook een traditie die hoort bij het familieweekend. Elk jaar laat degene die er verantwoordelijk voor is shirts bedrukken met daarop de familienaam en het jaartal. Moet dus op zoek naar waar ik het voordeligst textieldruk kan laten doen want ik heb mij laten vertellen dat er erg veel prijsverschil is tussen de diverse bedrijven. Over een maand is het familieweekend dus ik moet nu ook echt aan de slag met het vinden van een adres voor de textieldruk. Het weekend is gelukkig allemaal geregeld en op een paar kleine regelzaken na is dat allemaal voor elkaar. Op google ben ik een aantal sites tegengekomen die mij qua textieldruk wel aanspraken en een aantal daarvan heb ik een mailtje gestuurd en gevraagd om een prijsopgaaf voor het bedrukken van veertig shirts. Textieldruk blijkt nogal een vak apart te zijn. Je hebt diverse vormen van textieldruk. Heb gekozen voor een eenvoudige vorm van textieldruk omdat de shirts alleen maar gedurende het familieweekend gedragen zullen worden. De voor ons meest voordelige site was vkprint.nl en zij waren tevens degenen die het meest vlot op mijn mailtje reageerden. Zij konden mij het goedkoopste de textieldruk verzorgen zoals ik deze voor ogen had. Heb dan ook niet langer getwijfeld en mijn bestelling, om veertig shirts te laten bedrukken, geplaatst. Zo ben ik ruim op tijd voor het familieweekend en kan er met het regelen van de bedrukte shirts, weinig meer misgaan lijkt mij. De shirts zijn keurig op tijd bij mij thuis afgeleverd. Alles verliep volgens afspraak. Inmiddels is het familieweekend een feit en door de vlotte service van deze site had iedereen een mooi bedrukt shirt aan. Het shirt staat voor iedereen in de familie symbool voor weer een fantastisch familieweekend.

Dit is de site waar u zijn moet voor al u textieldruk opdrachten

Het is erg leuk om producten te laten bedrukken, het geeft een persoonlijk tintje aan hetgeen je laat bedrukken. Meestal is er bij een vereniging of sportclub niet een heel ruim budget voor dit soort zaken en dan is het erg fijn om een adres te hebben waar je dit voordelig kunt laten doen.

Ik ben erg blij dat ik deze site gevonden heb

Dankzij de site vkprint.nl hebben wij onze shirts mooi kunnen laten bedrukken en wij zijn dan ook uitermate content met deze site omdat:

  • Zij met een voor ons gunstige offerte kwamen
  • Snel en klantvriendelijk op onze mail reageerden
  • Onze bestelde producten snel geleverd werden

Neemt u vooral een kijkje op deze site als u net als wij, zoekende bent naar een betrouwbaar adres voor het bedrukken van een grote diversiteit aan producten. Dat alles ook nog eens voor goede prijzen.