Welke kleding past bij mij?

Tegenwoordig is er zoveel kleding dat je tussen de bomen het bos niet meer kan zien. Denk bijvoorbeeld maar een aan Summum, Monari, Freequent mode, Betty Barclay, Gaisha en ga zo maar door. Ook qua online websites weet je niet meer waar je het zoeken moet. Hoe moet jij nou tussen al deze merken en online webshops jouw kleding gaan vinden? Welke trend past er precies bij jou en door welke kleding zit jij lekker in je vel. Je bent op zoek naar kleding waar je het liefst hele dagen in loopt omdat je je er goed in voelt.

Kies voor iets wat lekker zit

Je wil natuurlijk kleding kopen dat je goed staat, maar het moet ook zeker net zo goed zitten. Het is namelijk jammer dat je de hele dag met kleding op bijvoorbeeld het kantoor zit en je buikpijn krijgt van een broek die net te strak is, maar hij staat je zo mooi. Kies dus voor stoffen en materialen die fijn zitten en prettig aanvoelen, zodat je er makkelijk in kan bewegen. Maar zorg ook dat het vrouwelijk oogt, je kunt natuurlijk niet hele dagen met een joggingpak rond gaan lopen. Zorg dus voor een goede combinatie van mooie kleding en lekker zittend zodat jij lekker in je kleding zit.

Draag wat jij leuk vindt

Iedereen wil er goed bijlopen, maar we vinden niet allemaal hetzelfde mooi. Laat je outfit keuze niet leiden door de mensen die je op die dag ziet of spreekt, maar kies vanuit jouw hart. Jij vindt waarschijnlijk ook niet alles bij iedereen mooi staan, maar als je ziet dat iemand anders in iets straalt wat jij minder mooi vindt, kan het diegene alsnog staan. Dus kijk bijvoorbeeld eens op https://www.jansemode.nl/ en doe alleen maar kleding in je winkelmand die jij ook echt zelf mooi vindt en niet omdat jouw vriendinnen het ook dragen. Alleen zo kun je lekker in je eigen kleding zitten.