Wat zijn uw plannen met nail art?

Ik werk al jaren als nagelstyliste en ik vind het nog steeds heel erg leuk om te doen. Maar het bedrijf waar ik mijn nailart kocht verkoopt echt alleen maar oude dingen. Spullen die nog nauwelijks worden gebruikt voor technieken die nog maar nauwelijks worden beoefend. Dus ik moest een keer op zoek gaan naar een ander bedrijf waar ik mijn spullen zou kunnen verkopen. Ik heb heel veel filmpjes gezien op YouTube onder andere waar ik nieuwe technieken voorbij zag komen. Met nieuwe soorten nailart en ik vond het heel leuk om te zien. Natuurlijk wilde ik ook heel graag mezelf vernieuwen want ik vind het heel belangrijk om te blijven ontwikkelen. En ik wilde ook jongere vrouwen aantrekken want voor dat ik mijn nieuwe nail art begon te kopen was mijn klanten bestand eerlijk gezegd nogal wat verouderd. Ik kon mijn nieuwe nailart kopen via de site nageldeco.nl. Hartstikke leuke en mooie nailart voor een goede prijs. Ze hebben veel verschillende soorten nailart waaronder chrome pigment, glitter en nailart wheels, water decals, stickers, fiber glitter threads, transfer folie, design inkt en nog veel meer. Hartstikke leuk. Het bedrijf is een groothandel in nagels. Naast de nailart verkopen ze natuurlijk ook nog veel meer andere nagelspullen. Vijlen, sjablonen, de nagels zelf en de poeders, kwasten en vloeistoffen die u nodig heeft om de nagels goed te kunnen doen. Op de site staat ook een blog die u kunt lezen als u zou willen. In het begin heb ik het rustig aan gedaan en ben ik niet al te creatief gaan doen want omdat je het nog niet vaak hebt gedaan kan het weleens teveel zijn en dan worden de nagels gewoon weg niet mooi. Dat is natuurlijk niet wat we willen. Het is leuk dat ze ook online tutorials hebben die u kunt volgen. De klantenservice is drie dagen per week in de ochtend tot 12 uur geopend. Op Facebook kunt u ze ook vinden en ze leveren snel. Op de website staat ook vermeld hoe u kunt betalen en hoe u eventuele spullen kunt retourneren. Handig en heel makkelijk!

Heeft u ook nailart nodig voor uw werk?

Dan is het leuk om op deze website te gaan kijken. Ik ben er enorm mee geholpen en er komen nu al jongere dames voor hun nagels te laten doen. Ik kan alles kopen op deze website dat ik wil kopen en ook nog eens voor een leuke prijs! Wat wil je nog meer? Ik niets in ieder geval dus ik blijf lekker via deze website mijn spullen kopen.

Interesse in nagelspullen?

Kijk dan op deze website, omdat

  • Ze een nagelgroothandel zijn.
  • Ze veel verschillende producten verkopen.
  • Hun prijzen niet heel hoog zijn.

Het is fijn toch als u alles op een plek kunt kopen? Dat vind ik persoonlijk wel heel erg fijn want zo hoef ik niet te blijven shoppen zeg maar en kan ik snel weer aan de slag! Ik heb deze site daarom zeker toegevoegd aan mijn favorieten omdat ik zeker weet dat ik hier vaker bestellingen ga plaatsen. 

Lees meer…