Waar vind je de leukste Floris van Bommel schoenen?

Floris van Bommel is onderdeel van het schoenenmerk Van Bommel die sinds 1996 bekend staat op de markt om zijn kwalitatieve en vooral mooie heren schoenen. Van Bommel was reeds bekend bij velen om zijn klassieke schoenen maar wilde ook een lijn met aparte modieuze herenschoenen. De naam Floris van Bommel is de naam van de zoon van dhr. Van Bommel. De aparte lijn Floris van Bommel groeide heel goed en in het jaar 2005 kwam er ook een sneakerslijn.

Waar zijn ze te koop?
Tegenwoordig hoeft u niet eens uit uw huis om de nieuwste en mooiste collectie van Floris van Bommel te bekijken. U kunt immers gewoon via de webwinkel de laatste trends volgen en u wordt ook nog op de hoogte gehouden wanneer de nieuwe collecties binnen komen.  Ook de verschillende schoenverzorgingsproducten zijn deel van het assortiment. Bestellen via de webwinkel is zeer eenvoudig en u hoeft er niet eerst voor in te loggen of andere ingewikkelde zaken in te vullen. Verder zult u zien dat u ook nog meer voordelen heeft aan het bestellen via de webwinkel want u krijgt op bestellingen vanaf €75,- geen verzendkosten te betalen binnen Nederland. Retourneren mag binnen 14 dagen en dat ook nog zonder extra kosten. Bij Floris van Bommel doet men niet moeilijk over retourneren.

Moderne schoenen
Bij Floris van Bommel is de collectie zeer uitgebreid en kunt u instappers, sneakers en veterschoenen vinden. U kunt schoenen kopen in verschillende maten en ook voor heren met brede voeten zoals G,H en I. De winkel is zeer modern ingericht en u zou zelfs via de winkel op onze webshop een schoen kunnen bestellen want ook in de zaak hebben wij een scherm waarbij u op locatie kunt bestellen. Maar ook in de offline winkels heten we u van harte welkom. Ons gepassioneerde team staat altijd voor u klaar om mee te zoeken naar de ideale schoen die voldoet aan uw wensen en eisen. Kom gerust eens langs en laat weten dat u naar de winkel bent gekomen door het lezen van dit artikel.