Top 3 winterjas trends van 2022 voor heren

winterjas heren

Als de winter er weer aan komt, is het ook voor mannen altijd weer even zoeken naar de traditionele winterjas die ze nog in de kast hebben hangen van vorig jaar. Om mee te gaan met de trend of om simpelweg gewoon een nieuwe winterjas te willen aanschaffen, wordt er tegenwoordig steeds meer elk jaar gewisseld van winterjas en wordt er volgens de laatste trend een nieuwe jas gekocht. Hieronder de top 3 winterjas trends van 2022 voor heren.

Jas voor de strenge winter

De jas voor de strenge winter is vaak dik gevoerd met fleece of bont en wordt ook wel een pufferjacket genoemd. Deze jassen zijn onmisbaar in de strenge vrieskou en heerlijk bestand tegen wind en water. Ook is de pufferjas de laatste jaren weer terug van weggeweest, waardoor veel mannen het ook als een mode item zien om een pufferjas in hun kledingkast te hebben hangen. Bij Gentiluomo zijn diverse soorten winterjassen voor de man eenvoudig online verkrijgbaar. 

Klassieke winterjas

Ben jij meer van de zakelijke look? dan is een lange manteljas onmisbaar om je te beschermen tegen de kou. Deze jas geeft je een chique look, maar houd je tegelijkertijd ook lekker warm doordat deze jas vaak over de knieën valt. Deze jas is eenvoudig te combineren met stoere veterboots en een mooie jeans om je de stoere, zakelijke look aan te kunnen meten. Een sjaal en handschoenen zijn bij deze jas ook helemaal niet gek als accessoire voor de man.

Langere winterjas

Een langere winterjas oftewel een parka is een stuk dikker dan de lange manteljas die hierboven wordt genoemd. Vaak heeft een parka een bontkraag en is deze jassoort dik gevoerd met bijvoorbeeld fleece om je te beschermen tegen de kou tijdens de (strenge) winter). Ook deze jas is eenvoudig te combineren met een stoere veterlaars en spijkerbroek. Wollenjassen voor heren zijn trouwens ook ideaal als je een parka met een bontkraag niets vindt en je liever een jas hebt die helemaal gevoerd is met wol en wat korter qua lengte is.