Ik ben zo blij! Eindelijk heb ik een nieuwe baan. Ik ben denk ik wel bijna een jaar werkloos geweest. Dat was zo een vervelend gevoel, want ik wilde zo graag werken. Maar het is zo ver, ik ga werken bij een motorkledingoutlet.

Street Bob

Vlak voor het sollicitatiegesprek was ik toch wel erg zenuwachtig, want ik wilde zo graag aangenomen worden. Toen ik aankwam, op mijn motor natuurlijk, stond de eigenaar toevallig buiten. Hij zag me aan komen rijden en we raakten gelijk aan de praat over mijn motor. Ik rij namelijk een Street Bob, een Harley Davidson. Dit is een super mooie motor waar je eigenlijk niet over uitgepraat raakt. Ik was gelijk al niet meer zenuwachtig.

 

56

Het sollicitatiegesprek

Tijdens het gesprek vroeg de eigenaar naar mijn kwaliteiten. Ik vertelde hem dat ik veel over motoren en verschillende soorten motorkleding weet omdat ik veel blogs lees over deze onderwerpen en ik een echte liefhebber ben. Ook ben ik klantgericht en kan ik goed tegen hectiek. Ik zag dat deze antwoorden gelukkig in goede aarde vielen.

 

Drie dagen na het gesprek werd ik terug gebeld dat ik was aangenomen en dat ik de week daarop al mocht beginnen. Ik heb wel een proeftijd van een maand maar ik kan gelukkig fulltime aan de slag. Ik ga in een klein team aan de slag. Het is de bedoel dat ik mensen ga helpen bij het uitzoeken van hun perfecte motoroutfit. Ik ben hier zo ontzettend blij mee. Nu heb ik eindelijk weer wat te doen en hoef ik niet thuis op de bank te zitten. Binnenkort horen jullie meer over mijn eerste werkweken!