Mooie lingerie tijdens de huwelijksnacht

In de verte hoor je de klokken al luiden, je hebt de perfecte jurk gevonden. Daarbij kan een mooie set bruidslingerie niet missen. Het is niet alleen een mooi uitzicht voor jou partner maar het zorgt er ook voor dat jouw jurk comfortabel zit. Want zeg nou eerlijk, een vervelend zittende onderbroek of bh is niet echt iets waar jij je druk over wil maken op jullie speciale dag. Lees gauw verder voor tip en tricks van het uitkiezen van jouw bruidslingerie.

Vergeet de bruidslingerie niet

Voor de meeste bruiden is het plannen van de bruiloft en het uitzoeken van de meest prachtige jurk de belangrijkste prioriteit. Het is dat ook niet gek als je de lingerie in eerste instantie vergeet. Toch is het erg belangrijk en maakt het jou outfit compleet. Want zeg nou eerlijk, als je de perfecte jurk, bruidsschoenen en sieraden hebt gevonden en je daaronder je alledaagse lingerie zou aantrekken, dan zou het plaatje niet helemaal compleet zijn. De juiste lingerie zorgt er overigens ook voor dat de jurk goed zit, bruidslingerie heeft namelijk een corrigerend en verstevigend effect.

Pas het met de trouwjurk aan

Veelal wordt de lingerie vergeten tijdens het passen en aanschaffen van de jurk. Houdt hier dus rekening mee tijden het passen van jurken. Je kunt natuurlijk een medewerkster je hierover laten informeren. Maar het handigste is om eerst de lingerie aan te schaffen zodat de jurk tijdens het passen perfect zit.