Leuke schoenenwinkel in Blerick

Wij hebben toch een leuke schoenenwinkel Blerick gevonden. Hier kan je zoveel leuke spullen kopen en van zeer bekende merken. Zo was mijn vriend op zoek naar een paar mooie stappers en een leuke riem. Bijna elke winkel die dit verkoopt zijn wij af geweest, maar zonder resultaat. Tot wij in de winkel van Geven kwamen en daar onze ogen uitkeken. Zowel voor mannen als vrouwen kan je hier goed slagen, helemaal wanneer je ook zo een merk freak bent als ik. Zo zag ik mooie handtassen en leuke pumps voorbij komen van het merk Furla en Kennel & Schmenger.  

Leuke laarzen gekocht

Mijn vriend is hier in de schoenenwinkel in Blerick eindelijk geslaagd. Ook voor mijzelf heb ik een paar mooie pumps kunnen scoren en een mooie tas. Wij gaan in ieder geval hier weer een keer heen om andere moois spullen te kopen, want zo mooi en tegen zeer aantrekkelijke prijzen hebben wij deze spullen nergens gevonden. 

Ben je ook nieuwsgierig naar wat hier allemaal te koop is, dan is een bezoek aan deze zaak beslist de moeite waard. Al is het alleen maar om lekker even te kunnen shoppen en te genieten van alle merken die je hier kan kopen.