Het nadelige effect van blauw licht op uw ogen

Heeft u er wel eens last van: vermoeide ogen? Hoofdpijn of juist tranende ogen? Dan is dit een blog geschikt voor u. De kans is groot dat u een kantoor job heeft waarbij u de gehele dag achter de computer werkt. En dan in het weekend nog even achter de laptop en tablet kruipen om wat laatste mailtjes te versturen. Ogen zijn ontzettend belangrijk voor u als mens maar we beschermen deze niet altijd even goed. Hoe komt dit en wat kunt u hieraan doen? Lees met ons mee en laat u verassen.

Blindheid tegengaan

Wie wilt u nu blind worden, onnodig zelfs?! Niemand gok ik. Waarom beschermen we als mens zijnde onze ogen niet wat beter? De meeste mensen werken minimaal 6 uur per dag achter de computer terwijl slechts 2 uur achter elkaar voor problemen kan zorgen. Verschillende studies tonen aan dat extreem langdurig blootstelling aan de ogen kan zorgen voor blindheid. Dat wilt iedereen voorkomen lijkt mij. Gelukkig is daar een oplossing voor bedacht waar je als echt kantoorman wel wat aan hebt. Ben je klaar om die hoofdpijn en droge ogen tegen gaan? Lees dan snel weer verder.

Blueberryglasses

Wie kent ze niet, de Blueberryglasses! Bij Blueberryglasses.nl hebben ze speciale brillen ontwikkelt die jou kunnen helpen beschermen tegen het schadelijke blauwe uv-licht. Dit zorgt ervoor dat je niet al die vervelende ongemakken van een beeldscherm gaat ervaren. Dit werk moet je nog tientallen jaren uitvoeren waardoor een vroegtijdige bescherming zeker aan te raden is. Je kan ze aanschaffen per stuk en in veel verschillende kleuren en formaten. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen vorm nodig of wilt een andere kleur dan een ander. We denken dat als u met uw collega’s nieuwe brillen koopt dat niemand nog zonder kan en wilt.