Een goede stoffenwinkel is moeilijk te vinden

Stoffenwinkel

Ik heb zelf een vriendin die een mode opleiding volgt. Zelf moet zij dan ook regelmatig kleding ontwerpen. Dit is dat ook datgene wat zij het liefst doet. Zo heeft zij dan ook verschillende winkels en websites waar zij haar stoffen haalt. Laatst had zij het over een stoffenwinkel genaamd Atelier Knit & Sew. Ik ben benieuwd of er hier lezers zijn die hier bekend meer zijn. Zij hebben dan ook een vestiging in Breda. Natuurlijk kun je dezelfde producten ook online bestellen. Dat doet die vriendin van mij dus.

wolZij was zelf dan op zoek naar een online webshop die snel kon leveren. Zij had namelijk een deadline en moest alles dus snel ontwerpen. Zelf is zij student in Breda en vandaar dat zij uitkwam bij de website breien-en-naaien.nl.

Zo ziet hun assortiment eruit

Omdat jullie hier wellicht in de toekomst ook iets aan kunnen gaan hebben zal ik jullie een overzicht geven van hun assortiment. Zo hebben zij onder meer het volgende te bieden:

  • Stoffen;
  • Een breed aanbod van knopen;
  • Patronen;
  • De nieuwste haak en breibroeken;
  • Haak en breigaren van Lana Grossa.

 

Atelier Knit & SewVolgens die vriendin van mij leveren zij zeer goede kwaliteit. Natuurlijk moet je zo’n stof zelf eens in de hand vast hebben gehouden. Dit om de kwaliteit zelf te bepalen. Maar indien jij op zoek bent naar een goede stoffenwinkel die ook nog eens snel levert? Dan moet je hun website maar eens bezoeken. Verder staan zij hun klanten altijd graag te woord voor een goed advies. Dus doe je voordeel ermee!