PrimaDonna swim heeft de beste badkleding

mooie bad mode

PrimaDonna swim laat elke vrouw genieten in hun strandoutfit. Wij hebben voor elke vrouw de perfecte badmode, in elke pasvorm. De bikini-, badpakken- en accessoire lijn staat voor hippe en stijlvolle ontwerpen met de allerbeste pasvorm en de beste kwaliteit.

PrimaDonna staat bekend door haar perfecte pasvorm en het ruime assortiment voor vrouwen. Het assortiment bestaat uit bikini’s badpakken en strandjurken. Het design van de badmode staat hoog in vaandel bij Primadonna swim. Dit is een trendy en elegante lijn van erg hoge kwaliteit. De swim collectie staat bekend om de perfecte pasvorm en biedt verschillende versies met vernieuwende designs.

Bikini’s en badpakken zijn al jaren een begrip bij veel vrouwen. De PrimaDonna badmode wordt door een groot publiek gezien als een bijzonder product.

Donna Swim

PrimaDonna Bikini’s in elke maat

PrimaDonna heeft elke maat, ze zijn daar ook gespecialiseerd in. De bikini’s en badpakken lopen van cupmaat B tot en met H en de bikinislips lopen van S tot XXXL. De borsten van de vrouw wordt steeds groter, daar houdt PrimaDonna zeker rekening mee met haar collectie. De badkleding zorgen voor een elegante maar toch rustige look en staat zo op elke leeftijd mooi. Probeer zelf een een bikini of een badpak van PrimaDonna, je zal er zeker van onder de indruk zijn. Door het mooie design en de goede kwaliteit.

Hoe maakt PrimaDonna de badmode

Het dragen van goede badmode haalt het beste in je naar boven. Na het passen van de juiste maat ontstaat er iets magisch. En die magie kun jij ook uitstralen! Wij halen al sinds 1865 het beste in vrouwen naar boven. Onze ontwerpers werken vol liefde en passie aan de mooiste badmode van de beste kwaliteit. Wij dromen dag in en uit van de designs, we gaan op zoek naar de beste materialen en maken zo graag de mooiste badmode. Het productie proces duurt vaak 18 maanden. In die tijd werken wij met echte vrouwen. We werken met vrouwen met verschillende lichaamsvormen en maten, daarom is het resultaat niets minder dan een wonder Bent u op zoek naar een PrimaDonna bikini of wilt u meer informatie over badmode van PrimaDonna? Dan bent u bij Esterella Lingerie aan het juiste adres. Als badmode- en lingerie speciaalzaak voorziet Esterella Lingerie iedereen van professioneel advies. Mocht u vragen hebben of op zoek zijn naar een specifieke bikini of badpak van PrimaDonna Swim, dan kunt u altijd contact opnemen met Esterella Lingerie.

Esterella

Wij weten precies wat voor bikini mooi staat bij jouw figuur. Ook zullen wij jou styling tips geven.