Originele manieren om oorbellen te dragen deze zomer

oorbellen

Oorbellen zijn een belangrijk onderdeel van modeaccessoires en kunnen een outfit compleet maken. Ze geven je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te laten zien. Er zijn talloze ontwerpen en stijlen beschikbaar, waardoor je altijd wel een paar vindt dat bij je past. Van subtiele stekers tot opvallende statement stukken, de keuze is groot. Bekijk deze oorbellen voor inspiratie. In deze blog bespreken we de meest trendy manieren om oorbellen te dragen, zodat je deze zomer helemaal bij de tijd bent en je look steeds kunt vernieuwen.

Gelaagdheid en asymmetrie zijn de trends van 2023

Een van de trends dit jaar is het combineren van verschillende stijlen in oorbellen. Denk aan een mix van minimalistische studs met opvallende hangers voor een speelse uitstraling. Asymmetrie is ook in opkomst, waarbij je verschillende oorbellen in elk oor draagt. Bijvoorbeeld, een lange ketting in het ene oor en een eenvoudige ring in het andere. Deze aanpak laat je creatieve kant zien en geeft een moderne uitstraling aan je look. Het is een manier om je eigen stijl te laten zien zonder vast te zitten aan conventies. Deze trend biedt de vrijheid om te experimenteren en je stijl moeiteloos aan te passen.

oorbellen

Kleuren en materialen die dit seizoen populair zijn

In 2023 is er een verschuiving naar felle kleuren en ongebruikelijke materialen in sieraden. Denk aan oorbellen in kleurrijke acryl of opvallend ontworpen stukken in hars. Deze materialen geven een frisse uitstraling aan je outfit en passen bij de levendige sfeer van de zomer. Metallic kleuren blijven ook in trek, maar dan net even anders: kies voor brons of roségoud in plaats van het gebruikelijke goud of zilver. Hierdoor creëer je een moderne uitstraling die opvalt zonder te veel aandacht te vragen. Door bewust te kiezen voor bijzondere materialen en levendige kleuren, zorg je ervoor dat je stijl zowel gedurfd als eigentijds is.