Keycord-lanyard.nl: voor unieke geschenken

Ben je op zoek naar een leuke gift voor medewerkers van je bedrijf, bezoekers van een beurs of zakenrelaties? Keycord-lanyard.nl is een webshop waar je terecht kunt voor heel veel leuke keycords die je kunt laten bedrukken. Zo kun je een keycord niet alleen personaliseren, maar ook heel uniek maken. Hierdoor ontstaat een uniek geschenk dat je op allerlei gelegenheden cadeau kunt doen. Keycords zijn niet alleen een slimme, maar ook een unieke manier van reclame maken voor jouw bedrijf. Kies uit allerlei verschillende keycords en prints en bestel ze eenvoudig online!

Ontdek de opties bij keycord-lanyard.nl

Je kunt in de eerste plaats kiezen uit verschillende keycords: full color, rondgeweven, zeefdruk, speciaal en eco. Op basis hiervan kun je allerlei soorten keycords bekijken die jij kunt bestellen. Wanneer je bijvoorbeeld voor eco kiest krijg je allerlei recyclebare keycords te zien, maar ook keycords van bamboe en andere duurzame materialen. Op deze manier geef je niet alleen een leuk cadeau, maar ben je ook nog eens milieubewust bezig! Een keycord is om verschillende redenen het geschikte geschenk. Werknemers kunnen hier hun sleutels aan vastmaken en altijd bij zich dragen. Ook badges en lopers kunnen hier aan vast worden gemaakt.

Daarnaast maak je met een keycord ook de nodige reclame voor je bedrijf. Je kunt niet alleen tekst, maar ook afbeeldingen op de keycord laten bedrukken. Op deze manier kun je enorm uitpakken met de print en zorgen dat het echt opvalt. Keycord-lanyard.nl is de geschikte plek om jouw bedrijfsgeschenk te laten bedrukken!