Helemaal happy met de kapsalon in Dronten

Sinds ik mijn haren laat behandelen bij kapsalon Dronten, voelen deze een stuk zachter aan. Dit komt omdat zij hier alleen maar de beste producten gebruiken. Tevens weten de stylisten hier je precies te vertellen welk kapsel wel of niet bij jou zal passen. Elke keer wanneer ik de kapsalon verlaat voel ik mijzelf weer een totaal ander mens en heb ik het idee dat ik de hele wereld aan kan. Zo heb ik laatst mijn haren een mooie kleur gegeven en iedereen om mij heen was het met mij eens dat deze kleur supermooi bij mij past.   kapsalon Dronten

Ik heb krullen!!!

Eindelijk heb ik dan in overleg met een van de kapsters va de kapsalon in Dronten krullen laten zetten. Dit wilde ik al heel lang, maar elke keer kwam ik thuis met een leuke coupe en geen krullen. Tot ik de laatste keer mijn wensen vertelde en daar werd meteen naar geluisterd. Wel heeft de styliste mij het één en ander uitgelegd welke krullen bij mij het beste zal passen en daarna is zij aan de slag gegaan. Het resultaat is verbluffend en ik ben dan ook superblij met mijn mooie krullen. Zelfs mijn man was sprakeloos toen ik thuis kwam, ook hij vond het geweldig.